چهار شنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

نشست مجمع عمومي مؤسسين مجمع واردات كشور برگزار شد

با هدف تشكيل مجمع واردات كشور؛

نشست مجمع عمومي مؤسسين مجمع واردات كشور برگزار شد

نشست مجمع عمومي مؤسسين مجمع واردات كشور با حضور رئيس كميسيون تشكل‌ها، نايب رئيس و دبيركل اتاق ايران و هم‌چنين نمايندگان تشكل‌هاي اتاق ايران، در محل اين اتاق برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي اتاق ايران، «علي‌اصغر جمعه‌اي» رئيس كميسيون تشكل‌هاي اتاق ايران و رئيس اتاق سمنان با اشاره به اولين حضور تشكل‌ها در انتخابات اتاق تهران و برخي اتاق شهرستان‌ها با عنوان‌هاي تشكلي، يادآور شد: «با وجود اين‌كه برخي تشكل‌ها نتوانستند فعاليت تبليغاتي كافي داشته باشند، ليست تشكل‌ها بيشترين آمار را در انتخابات به خود اختصاص داد.»
به گفته وي 25 هزار نفر از ليست تشكلي كه با لوگوي تشكلي وارد عرصه انتخاباتي شدند، با بيشترين آرا برگزيده شدند.
وي ضمن آرزوي تقويت روحيه تشكلي به‌طور روز افزون در كشور، ابراز اميدواري كرد كه تشكل‌ها بتوانند در نشست‌هاي مجلس شوراي اسلامي نيز نقش‌آفريني كنند و نمايندگاني براي بررسي‌هاي كارشناسي در مجلس و رايزني‌هاي انتخاب وزيران داشته باشند.
جمعه‌اي با يادآوري سابقه ثبت تشكل‌هاي وارداتي در اتاق و ساماندهي فعاليت‌هاي وارداتي تصريح كرد: «براي ساماندهي به واردات تصميم گرفته شد، مجمع واردكنندگان تشكيل شود.»
به اعتقاد وي اكثريت قريب به اتفاق تشكل‌هاي اتاق، فعاليت وارداتي دارند و تاكنون 20 تشكل كاملاً وارداتي و 50 تشكل توليدي، وارداتي كه به نوعي صادرات هم انجام مي‌دهند در اتاق به ثبت رسيده‌اند و بقيه تشكل‌ها مجموعه‌اي از فعاليت‌هاي وارداتي، توليدي و صادراتي انجام مي‌دهند.
رئيس كميسيون تشكل‌هاي اتاق ايران به تشريح روند تشكيل انجمن واردات كشور پرداخت و افزود: «پس از بحث و گفت‌و‌گو، داوطلبان نمايندگي در مجمع مي‌توانند خود را معرفي كنند تا پس از آن انتخابات انجام دهيم.»
جمعه‌اي آشنايي داوطلبان حضور در انجمن واردات را با وضعيت توليدي كشور امر مهمي ارزيابي كرد و افزود: «بايد سياست‌گذاري‌هاي انجمن با آگاهي از وضعيت توليد كشور باشد، اين تشكل، تشكل شمشير دولبه است و كساني‌كه مسؤوليت تشكل را به عهده مي‌گيرند، كار سنگيني خواهند داشت و بايد پاسخ‌گوي مردم و دولت باشند.»
«هومن حاجي‌پور» دبير كميسيون تشكل‌هاي اتاق ايران نيز درخواست تشكيل مجمع واردات را از سوي نمايندگان تشكل‌هاي توليدي، وارداتي و صادراتي كه در زمينه واردات فعاليت دارند، واردكنندگان به‌نام عرصه اقتصادي و هم‌چنين افرادي از مجمع واردات اعلام كرد.
«علي شمس‌اردكاني» مديرعامل شركت صنايع خودروي كوير هم ايجاد مجمع واردات را تكميل‌كننده چرخه تشكلي اتاق ايران ارزيابي كرد و افزود: «واردات خوب است، به‌شرط اين‌كه به چرخه اقتصاد و افزايش ارزش افزوده كمك كند.»
به اعتقاد وي وارد كردن كالا و محصولات توليد شده باعث لطمه خوردن چرخه توليد كشور مي‌شود، بنا‌بر‌اين پيشنهاد كرد تا «كمك به افزايش ارزش افزوده»، «ايجاد اشتغال» و «توسعه صادرات» به اهداف تشكل افزوده شود.
«پدرام سلطاني» رئيس هيأت مديره گروه شركت‌هاي پرسال نيز تصريح كرد: «باتوجه به اهميت و حجم واردات، كمتر به‌صورت علمي و حرفه‌اي به موضوع واردات در اتاق پرداخته شده است.»
وي يادآور شد: «ايران سومين تعرفه بالاي دنيا را دارد و در اين مجمع بايد توجه كنيم در كنار دولت و اتاق بازرگاني ايران، فرآيند واردات را به نحوي تسهيل كنيم كه به توليد و صادرات كشور لطمه نخورد، در عين حال واردات تسهيل و آسان شود.»
«حبيب‌الله انصاري» نماينده شوراي گاز و لوازم خانگي نيز ايجاد مجمع واردات را منوط به رشد و اعتلاي اقتصاد كشور دانست و گفت: «مديريت واردات بايد در راستاي اين مهم انجام شود.»
وي افزود: «واردات را بايد در خدمت صنعت، رفاه مردم و تأمين نيازمندي‌هاي اقتصادي داشته باشيم.»
«سيدحميد حسيني» عضو هيات نمايندگان اتاق تهران و رئيس اتحاديه صادركنندگان فرآورده هاي گاز، نفت، پتروشيمي، هم انتخاب عنوان وارداتي براي تشكل‌ها را موجب بروز برخي از مشكلات دانست كه تأسيس مجمع وارداتي مي‌تواند بخشي از مشكلات شركت‌هايي كه كار وارداتي هم انجام مي‌دهند را برطرف سازد.
«محمد ابويي‌مهريزي» عضو هيأت مديره سنديكاي توليدكنندگان لوله و پروفيل فولادي نيز پيشنهاد كرد تا اساسنامه مجمع، پالايش و اصلاح دوباره شود، انسجام و تفاهمي بين اتاق و دولت صورت گيرد تا موازي‌كاري در امر واردات به‌وجود نيايد.
در ادامه «مسعود شنتيايي» نايب رئيس سنديكاي توليدكنندگان فناوري اطلاعات توجه به عدم موازي‌كاري و افزايش بازدهي انجمن را موضوع مهمي خواند كه در اولين گام بايد به آن توجه كرد.
شنتيايي هم‌گرايي، اتحاد و وحدت را در انجام انتخابات نيز مهم ارزيابي و تأكيد كرد كه اتاق نيز تمام تلاش خود را براي ايجاد هم‌گرايي با وزارت بازرگاني در حوزه واردات انجام داده است.
«علاء ميرمحمد صادقي» نايب رئيس اتاق ايران و تهران پايه هر مجمع و تشكلي را دوستي و محبت خواند و گفت: «طبق قانون، اتاق بازرگاني مسؤول تمام تشكل‌هاي كشور است و به‌عبارتي متولي كار تشكلي، اتاق بازرگاني محسوب مي‌شود.»
ميرمحمدصادقي از استقبال تشكل‌هاي مشابه براي حضور در اين مجمع هم خبر داد و افزود: «حدود 80 درصد صندلي‌هاي دوره جديد اتاق تهران به تشكل‌ها اختصاص يافته است.
وي عضويت افرادي كه در تشكل‌ها عضو نيستند را براي عضويت در اين مجمع آزاد اعلام كرد و افزود: «بايد كميته‌اي انتخاب و پس از بررسي نظرات ارائه شده، اساسنامه انجمن براي تأييد نهايي ارائه شود.»
پس از تبادل آرا و نظرات نمايندگان تشكل‌هاي حاضر در جلسه، روزنامه دنياي اقتصاد براي انتشار آگهي‌هاي مربوط به مجمع انتخاب شد.
در پايان نشست آقايان معظمي، انصاري، صدر، شهرياري، آتش‌بهار، وطن‌پرور، صالحي، خليلي و مرتضوي براي حضور در هيأت مديره انجمن واردات كشور داوطلب شدند و انجام انتخابات مجمع به جلسه بعد موكول شد


تاریخ خبر: 13900219
نوروز مبارک - بهار 1404
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی