سه شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

مديرعامل شركت مخابرات: سرمايه گذاري در مخابرات 20 درصد افزايش يافت

يزد _ مديرعامل شركت مخابرات ايران با اشاره به گذشت 18 ماه از زمان خصوصي سازي اين شركت گفت: سرمايه گذاري در اين شركت بعد از خصوصي سازي 20 درصد نسبت به ميانگين قبل از آن افزايش يافت.

 

صابر فيضي  در مراسم افتتاح 61 طرح مخابراتي استان يزد افزود: طي اين مدت بيش از هزار و 100ميليارد تومان سرمايه گذاري در بخشهاي مختلف صورت گرفت.
وي با بيان اينكه برخي در زمينه خصوصي سازي شركت مخابرات شيطنت و مطلبي خلاف واقع بيان كردند گفت: بعد از گذشت 18 ماه از خصوصي سازي مطالب گفته شده اين افراد برعكس از آب درآمده و خلاف آن ثابت شد.
مديرعامل شركت مخابرات ايران اضافه كرد: طرح مباحثي در خصوص اخراج كاركنان مخابرات، كاهش سرويس دهي، مشكلات كار و حقوق و مزايا از جمله شيطنتهاي آنها بود.
فيضي با بيان اينكه بحث خصوصي سازي مخابرات بر اساس اصل 44 قانون اساسي صورت گرفته و مورد تاكيد رهبر معظم انقلاب بود گفت: بعد از گذشته 18 ماه ثابت شد كه خصوصي سازي مخابرات الگوي جديدي براي خصوصي سازي ساير بخشها است.
وي ادامه داد: بعد از خصوصي سازي مخابرات نه تنها تعديل نيرو نداشتيم بلكه به زودي فراخوان استخدام جديد نيز اعلام خواهيم نمود.
مديرعامل شركت مخابرات ايران همكاري و تعامل مخابرات با ساير دستگاهها را از سياستهاي اين شركت مخابرات اعلام و بيان كرد: اين تعامل بعد از خصوصي سازي افزايش يافت.
وي مشتري مداري را نيز از سياستهاي شركت مخابرات ايران برشمرد و اضافه كرد: سياست ما اين است كه نگذاريم مشتري به سراغمان بيايد بلكه ما به سراغ مشتري برويم و در اين راستا به زودي گروههاي بازاريابي در كشور فعال خواهند شد.
فيضي همچنين گفت: در بحث ارتباطات روستايي پيشتر شركت مخابرات وارد عمل مي شد اما اين كار بعد از خصوصي سازي به شركت فن آوا واگذار شده لذا ما نمي توانيم به اين بخش وارد شويم. ك/2


تاریخ خبر: 13900304
نوروز مبارک - بهار 1404
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی