جمعه ۲ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اطلاعیه های اتاق مشترک

دومين همايش ملي بادام با محور صادرات برگزار مي شود.

دومين همايش ملي بادام با محور صادرات برگزار مي شود.

برگزاری دومين همايش ملي بادام با محور صادرات

17  و 18 مهرماه 1390

 

تهران دومين همايش ملي بادام با محورصادرات ، روزهاي 17 و 18 مهرماه سال جاري در شهركرد برگزار مي شود.

به گزارش ايرنا از روابط عمومي سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، ارائه دستاوردهاي تحقيقاتي ، بررسي چالش ‌هاي توليد، فرآوري و صادرات ، چگونگي بكارگيري فناوري هاي نوين در توليد، فرآوري و صادرات پايدار و افزايش كميت وكيفيت محصول و فرآورده‌هاي جانبي از جمله اهداف اين همايش ذكر شده است.
براين اساس ،‌كاهش قيمت تمام شده و ايجاد ارزش افزوده ، تبادل دانش فني و هم انديشي پژوهشگران، متخصصين، توليدكنندگان و صادركنندگان بادام و فرآورده‌هاي جانبي از ديگر اهداف اين همايش به شمار مي آيد .
به زراعي و به‌نژادي بادام و بهينه‌سازي فرآيند توليد با رويكرد صادرات پايدار ، تنش هاي زيستي و غيرزيستي ، تغذيه و آبياري ، بسته بندي و توليد محصولات جانبي ازجمله محورهايي است كه دراين همايش 2 روزه به آن پرداخته شود .
بر اساس اين گزارش، خصوصيات كمي و كيفي، ارزش غذايي، دارويي، بهداشتي و سلامت محصول ، كاهش هزينه‌ها و قيمت تمام شده محصول با رويكرد افزايش صادرات و همچنين اشتغال و توسعه صادرات نيز به بحث و بررسي گذاشته مي شود.
همايش ملي بادام با محورصادرات ، توسط استانداري، مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي و سازمان بازرگاني استان چهارمحال و بختياري برگزار مي شود.


تاریخ خبر: 13900401
اعزام هیئت تجاری به نمایشگاه کاشی و سرامیکcevisama در اسفند ماه 1402
اعزام هیئت تجاری به نمایشگاهFIMA ماشین آلات کشاورزی ساراگوسا-اسپانیا در بهمن ماه
کنگره شهر هوشمند بارسلون اسپانیا 2023
راهنمای تجارت در اسپانیا 2023
معرفی تکنولوژی‌های روز اسپانیا برای تولید نهال 26 تا 28 شهریور برگزار می‌شود
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی