چهار شنبه ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

مسابقه طراحي بسته بندي با رويكرد صادرات برگزار مي شود

مسابقه طراحي بسته بندي با رويكرد صادرات برگزار مي شود
از ابتداي آذرامسال به مدت يك ماه ؛
تهران - مديركل دفتر امور بنگاه هاي سازمان توسعه تجارت ايران از برگزاري مسابقه طراحي بسته بندي با رويكرد صادرات از اول آذر تا اول دي ماه امسال در اين سازمان خبر داد.
به گزارش ايرنا از سازمان توسعه تجارت ايران ، گيتي توانا اظهارداشت : اين مسابقه در راستاي افزايش توان رقابتي كالاهاي ايراني در بازارهاي بين المللي و نيز با هدف افزايش سطح كيفي و كمي صادرات غيرنفتي كشور برگزار مي شود.
وي ، هدف از برگزاري مسابقه طراحي بسته بندي با رويكرد صادرات را شناسايي استعدادها و قابليت هاي بالقوه و بالفعل كشور در زمينه بسته بندي با نگاه صادرات و ارزيابي و شكوفايي توانمندي هاي گرافيك و طراحي بسته بندي صادراتي ايران عنوان كرد.
توانا تصريح كرد: ايجاد و برقراري ارتباط بين پديد آورندگان آثار و متقاضيان بسته بندي در حوزه هاي مختلف، ايجاد آمادگي و زمينه سازي براي حضور در مسابقات بين المللي مشابه، ترويج و فرهنگ سازي در زمينه بسته بندي در كشور، ارتقا سطح ارزش افزوده در كالاهاي صادراتي به خصوص كالاهاي مزيت دار صادراتي از هدف هاي برگزاري اين مسابقه است .
وي با بيان اينكه نمونه بسته بندي هاي موجود در بازار براي شركت در مسابقه بايد از سه سال گذشته وارد بازار شده باشند افزود: در اين بخش اثر شركت داده شده بايد داراي مشخصات كارفرما، طراح و توليدكننده بوده و در صورت صادراتي بودن كشور مقصد نيز بايد مشخص باشد.
مدير كل دفتر امور بنگاه هاي سازمان توسعه تجارت ايران افزود: هيات داوران براي انتخاب آثار منتخب شرايط نگهداري و حفاظت از محتويات درون بسته بندي، مقاومت در برابر آسيب هاي احتمالي، راحتي استفاده، كيفيت طراحي گرافيكي بسته بندي، كيفيت توليد و چاپ، كاهش در هزينه ها و استفاده اقتصادي از مواد اوليه، ملاحظات زيست محيطي و قابليت بازيافت و نوآوري در طراحي ساختار و فرم بسته بندي را در نظر مي گيرند.


تاریخ خبر: 13900523
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
اتحادیه اروپا روال صدور ویزای حوزه شینگن را دیجیتال می‌کند.
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی