جمعه ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق مشترک

همايش بين المللي پاركهاي فناوري فرصت مناسبي براي معرفي دستاوردهاي ايران است

اصفهان- رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان گفت: همايش بين المللي پاركهاي علم و فناوري كه آذر ماه امسال در اصفهان برگزار مي شود فرصتي مناسب براي معرفي دستاوردهاي علمي و فناوري ايران است.
به گزارش ايرنا محمود شيخ زين الدين در جمع خبرنگاران با اشاره به اينكه برگزاري اين دو همايش فرصتهاي بسياري براي ايران و اصفهان به همراه خواهد داشت، گفت: پانزدهمين همايش بين المللي انجمن پاركهاي علمي آسيا و همايش انجمن بين المللي پاركهاي علم و فناوري بخش آسيايي، اول تا سوم آذرماه سال جاري در اصفهان برگزار خواهد شد.
وي افزود : كشورمان پيشرفتهاي زيادي در زمينه پاركهاي علم و فناوري در چند سال گذشته داشته كه ايجاد زير ساختهاي قانوني و افزايش تعداد شركتهاي دانش بنيان مستقر در اين پاركها و مراكز رشد از جمله آنهاست.
وي تصويب قانون حمايت از شركتهاي دانش بنيان توسط مجلس شوراي اسلامي و ايجاد مركز منطقه اي توسعه پاركهاي علمي و مراكز رشد توسط يونسكو در اصفهان را از ديگر پيشرفتها دانست و افزود: براي ادامه اين شرايط لازم بود چنين همايشهايي در كشور برگزار شود.
شيخ زين الدين با اشاره به حمايت يونسكو و بانك توسعه اسلامي از برگزاري اين دو همايش در اصفهان گفت: يونسكو با شناختي كه از اصفهان و شهرك علمي و تحقيقاتي آن دارد از پشتيبانان جدي اين همايش است.
به گفته وي بانك توسعه اسلامي(
IDB) نيز علاوه بر حمايت از اين دو همايش تفاهمنامه اي با شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در جهت توسعه اقتصاد دانش بنيان منعقد كرده است.
رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان بيان داشت: سه كارگاه بين المللي نيز در اين دو همايش برگزار مي شود كه فرصتي خوب براي دريافت تجربيات در زمينه پاركهاي علم و فناوري و توسعه اقتصاد دانش بنيان است.
شيخ زين الدين با اشاره به اينكه چهاردهمين همايش انجمن پاركهاي علمي آسيا سال گذشته در استراليا برگزار شد، افزود: امسال اصفهان نقش ملي در برگزاري اين همايش را به عهده گرفته است.
وي با بيان اينكه دهمين دوره اين همايش نيز در سال 2006 در اصفهان برگزار شده بود، ادامه داد: در آن زمان حدود 20 مركز رشد در كشور فعال بود كه اكنون به 68 مركز رسيده است.


تاریخ خبر: 13900725
نوروز مبارک - بهار 1404
جشنواره ملی حاتم 28 آذر ماه برگزار می گردد- آذر 1402
ایران به ریاست شورای بین‌المللی زیتون انتخاب شد
جلسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با معاونت امور بین الملل اتاق ایران برگزار شد
آدرس جدید دفتر کارگزاری درخواست ویزای اسپانیا- آبان 1402
آرشیو
 
 




Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید



هشدار مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به اطلاع عموم فعالان اقتصادی می‌رساند که در ماه‌های اخیر مواردی از استفاده نادرست از عنوان این اتاق در فراخوان‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با اعزام هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات مسافرتی مشاهده شده است.

بدین‌وسیله تأکید می‌شود که صرف عضویت اشخاص حقیقی یا حقوقی در اتاق مشترک، به‌هیچ‌وجه به‌منزله تأیید عملکرد، مواضع یا فعالیت‌های اجرایی ایشان از سوی اتاق نیست.

از این‌رو، از همه فعالان اقتصادی محترم درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام یا همکاری بر اساس اطلاعیه‌هایی که تحت عنوان یا با ادعای همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا منتشر می‌شود، نسبت به صحت و اصالت آن از دبیرخانه رسمی اتاق استعلام نمایند.

بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام، نشان یا اعتبار اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا از طریق مراجع ذی‌صلاح حقوقی قابل پیگیری خواهد بود.

EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی