پنج شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
EN/ES
فارسی
 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

یک پایگاه معتبر علمی بین المللی: ایران تا سال 2018 به رتبه چهارم تولید علم در جهان دست می یابد

تهران- بر اساس پیش بینی پایگاه علمی سایمگو  ایران با ادامه روند رشد فزاینده تولیدات علمیخود تا سال 2018 با 15 رتبه صعود در جایگاه چهارم تولید علم جهان قرار خواهد گرفت.

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، «سایمگو» - ازپایگاه های معتبر علمی رصد کننده علم و فناوری مستقر در کشور اسپانیا - در یکگزارش تحلیلی با عنوان «تولید علمی جهان در سال 2018 چگونه خواهد بود؟» با استفادهاز اطلاعات علمی دریافت شده از پایگاه معتبر علمی «اسکوپوس» ایران را در بین چهارکشور اول دنیا قرار داده است.
دکتر
ˈ سید مهدی سیدیˈ، معاون علمی و پژوهشی معاون علمی و فناوری رییس‌جمهورخاطرنشان کرد:بر اساس این گزارش تحلیلی که در سال 2012 و با بررسی وضعیت 50 کشوربرتر دنیا در تولید علم درسال‌های 2003 تا 2010 میلادی، صورت گرفته پیش‌بینی شدهکه جمهوری اسلامی ایران در صورت ادامه روند سال‌های گذشته با سرعت و شتاب فعلی با15 رتبه صعود نسبت به سال 2010، در سال 2018 به رتبه چهارم دنیا خواهد رسید، ایندر حالی خواهد بود که ایران همچنان در رتبه نخست منطقه قرار دارد.
وی افزود: ایران در سال های 2003 تا 2010 به ترتیب، چهار هزار و 113 مقاله،پنجهزار و 556،هفت هزار و 767 مقاله،10 هزار و 974 مقاله،14هزار و 614 مقاله،18 هزارو 850 مقاله،22 هزار و 960 مقاله و 27 هزار و 744 مقاله در پایگاه علمی «اسکوپوس»نمایه کرده است که در نهایت با ادامه این رشد در سال 2018 میلادی،187 هزار و 133مقاله منتشر خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس داده های این پایگاه در سال 2010، ده کشور اول تولیدکننده علم به ترتیب آمریکا، چین، انگلستان، آلمان، ژاپن، فرانسه، کانادا، ایتالیا، هند و اسپانیا بودند که ایران در این رتبه بندی در جایگاه نوزدهم تولید علم دنیاقرار داشت؛ اما بر اساس این پیش بینی، 10 کشور اول تولید کننده علم دنیا در سال2018 به ترتیب کشورهای چین، آمریکا، انگلستان،ایران، آلمان، هند، فرانسه، ژاپن،کانادا و کره جنوبی خواهند بود.
کشور چین که در سال 2010 رتبه دوم جهان را داشته در این پیش بینی به جایگاه اولتولید علم جهان در سال 2018 صعود خواهد کرد و شمار تولیدات علمی این کشور در آنسال به یک میلیون و 385 هزار و 288 مقاله خواهد رسید.
سیدی گفت: نکته جالب این گزارش این است که کشور ترکیه به عنوان رقیب اصلی ایران درمنطقه در سال های گذشته، در سال 2018 نسبت به سال 2010 میلادی، هیچ پیشرفتی نخواهدداشت و همچنان در رتبه هجدهم تولید علم جهان قرار خواهد گرفت.
این گزارش حاکی از آن است که که کشورهای قدرتمندی مانند آلمان، ژاپن، فرانسه،اسپانیا، کانادا و ایتالیا در سال 2018 در رتبه هایی بعد از ایران قرار خواهندگرفت.
خاطر نشان می‌شود اسکوپوس بزرگترین پایگاه داده استنادی مقالات علمی دارای داوریهمتراز علمی جهان، شامل چکیده مقالات انتشارات علمی و مقالات کنفرانس‌های علمیاست. بر اساس آمار این پایگاه، سال گذشته ایران کشور ترکیه - رقیب همیشگی ایران درمنطقه - را پشت سرگذاشت و با تولید بیش از 34 هزار به رتبه نخست تولیدات علمی درمنطقه دست یافت.


تاریخ خبر: 13910705
عید فطر مبارک
نوروز خجسته و سال نو مبارک
رمضان مبارک- پیام رییس اتاق مشترک
وبینار رایگان آشنایی با نمایشگاه گالفود دبی دربهمن ماه 1402
تقدیم استوار نامه سفیر ایران به پادشاه اسپانیا
آرشیو
 
 



Contact us
Tel / Fax: +9821-88381350
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید




تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی