عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا و عضوهیئت مدیره کانون کارفرمایان کشور گفت: تناقض های آیین نامه ای بانک مرکزی ،وزارت صنعتو بانک ها در حمایت از تولیدکنندگان، صنعت کشور را با چالش جدی روبرو کرده است .
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران از قزوین، اصغر آهنی ها در گفتگویاختصاصی ضمن اشاره به موانع و مشکلات پیش روی صنعتگران کشور ابراز کرد: در شش ماههگذشته بیش از 50 نوع آیین نامه و دستور العمل درخصوص ارزی، گمرکی و مالی که بصورت متناقضتوسط بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت بوجود آمده که موجب نابسامانی در تبادلاتمالی صنعتگران شده است.
وی ادامه داد: در حالی که برنامه ریزی تولیدکنندگان با ارز دلارحدودسه هزار تومانی پیش بینی شده بود اما به یکباره این ارز به چند برابر افزایش یافتهکه همین امر باعث اختلال در فرآیند تولید و چرخه اقتصادی کشور گردیده است که هم اکنونبسیاری از واحدهای صنعتی یا از گردانه تولید خارج شده اند و یا با ظرفیت کمتر از نصفبه فعالیت خود ادامه می دهند.
آهنی ها با بیان اینکه کاهش تولید، تعدیل نیرو را نیز به همراهدارد افزود: متاسفانه با بی تدبیری برخی مسئولین مشکلات بصورت آنی صورت می پذیرد کهبرای حل و پشت سر گذاشتن آن مدت ها زمان لازم است.
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار تصریح نمود: بطور مثالقرار بود دولت با ارز مرجع کالاهای اساسی را به مردم برساند که متاسفانه عملا قیمتها با آن فاصله دارد و اقشار ضعیف و کارگران از آن بهره نبرده اند .
وی با اشاره بحران شرکت تولی پرس که یکی از شرکت های معتبر استانقزوین بود بیان کرد: واگذاری های رانتی و یا انتخاب مدیران کار نابلد در واحدهای صنعتیموجب بوجود آمدن بحران در این شرکت ها گردیده که بسیاری از آنها در ورطه ورشکستگی هستند.
آهنی ها در ادامه با انتقاد از مصوبه الزام تامین اجتماعی بهواریز تمام سهم درمان از حق بیمه به خزانه گفت: سازمان تامین اجتماعی سازمانی عمومیو غیر دولتی است و سهامداران آن کارگران و کارفرمایان هستند که در دولت نهم با گرفتنمصوبه مجلس، شورای عالی تامین اجتماعی که مرکب از شرکای اجتماعی بود حذف و انحصار دولتیبر روی آن شدت گرفت و به طبع آن دست اندازی بر آن افزایش یافت و با اجرای غلط طرح تحولسلامت و افزایش چندین برابری هزینه های در مانی این سازمان با چالش جدی روبرو شده استو کماکان توجه وزارت بهداشت بر اموال و توانمندی این سازمان مردم نهاد که متعلق بهقسمتی از افراد جامعه است دارد متاسفانه وزارت بهداشت برای طرح تحول سلامت سند دقیقو برنامه دقیقی نداشت و طرح را به صورت غلط و ناقص اجرا کرد به نحوی که هزینه های درمانبیش از ۳۰۰ درصد برای سازمان رشد کرد بدون آنکه بهره درستی کارگران ازآن ببرند وبهسازمان تامین اجتماعی، این هزینه هاتحمیل شد و با آن عده ای از پزشکان درآمدهای نجومیکسب کردند که ساختار دستمزدی و اجتماعی به چالش کشیده شد.
عضو هیئت مدیره کانون کارفرمایان کشور خاطرنشان کرد: ما اعتقادداریم وزارت بهداشت باید پاسخگوی اجرای ناقص طرح تحول سلامت باشد که چرا طرح تحول سلامترا غلط اجرا کرده است و بر کشور و خصوصا سازمان تامین اجتماعی که متعلق به کارگر وکارفرماست هزینه های جبران ناپذیرتحمیل نموده است.