یکشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



مجمع عمومی عادی اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا برگزار می گردد
آگهی دعوت مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به شماره ثبت 47263 و شناسه...
شرکتهای حاضر در نمایشگاه دارویی بارسلون INFARMA 2025
نمایشگاه اینفارما 2025 که یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت داروسازی در اروپا به شمار می‌رود، طی رو...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

اطلاعیه مقررات بهداشتی مسافران ورودی به کشورهای اروپایی

طبق اطلاعات موجود در سایت visaguide برخی از کشورهای اروپایی (عضو اتحادیه اروپا و منطقه شنگن) واکسن سینوفارم را تایید کرده‌اند و اجازه می‌دهند مسافرانی که دو دُز این واکسن را دریافت کرده‌اند وارد کشورهایشان شوند.

این کشورها شامل فهرست زیر است:

  • اتریش
  • قبرس
  • یونان
  • مجارستان
  • ایسلند
  • هلند
  • اسپانیا
  • سوئد
  • فنلاد
  • سوئیس

اسپانیا یکی از نخستین کشورهایی بود که واکسن سینوفارم را به رسمیت شناخت. در واقع تاکید اسپانیا بر تاییدیه سازمان جهانی بهداشت نیز بود. چند ماه پیش مقامات اسپانیا تاکید کردند «هر واکسنی که از سوی سازمان جهانی بهداشت و آژانس دارویی اروپا تایید شده باشد، پذیرفته می‌شوند.»

همچنین بر اساس داده های مرکز اروپایی کنترل پیشگیری از بیماری ها (ECDC) همه کشورهای اروپایی در حال حاضر چهار واکسنی که به تایید آژانس دارویی اروپا رسیده است (فایزر، آسترازنکا، مدرنا، و یانسِن یا جانسون اَندجانسون) را معتبر می دانند.


تاریخ خبر: 14000620
بازدید نایب رئیس اتاق مشترک ایران و اسپانیا از غرفه شرکت‌های عضو در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
حضور نماینده رسمی اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا در پاویون ایران- Andalucía TRADE GLOBAL 2024
هم‌افزایی بین‌المللی در مسیر توسعه روابط ایران و اسپانیا
گزارش حضور اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا در نمایشگاه بین‌المللی IMEX Barcelona 2025
یوتیوب یررسی تأثیر اقدامات تجاری جدید ایالات متحده و نحوه استفاده از ابزارهای تحلیل بازار ITC
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی