چهار شنبه ۵ شهریور ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



وبینار انرژی‌های نو
اعضای گرامی، به اطلاع می‌رساند سمیناری تخصصی در زمینه انرژی‌های نو که به همت سازمان ICEX اسپانیا ...
با هماهنگی موسسه تجارت خارجی اسپانیا برگزار می نماید: وبینار فرصت های کشور اسپانیا در زمینه صنایع دارویی
دفتر اقتصادی و تجاری اسپانیا در استکهلم، Farmaindustria (انجمن ملی صنعت داروسازی مستقر در اسپانیا)...


اسپانیا

ایران

 
اطلاعیه های اتاق ایران و اسپانیا

فرصتی برای آشنایی با برندهای گورمه اسپانیایی در قطر


 📣 از ۱ تا ۱۵ اکتبر ۲۰۲۵، نخستین دوره جشنواره EAT SPAIN DRINK SPAIN در دوحه (قطر) برگزار خواهد شد. این رویداد که به ابتکار سازمان دولتی ICEX اسپانیا برای تجارت و سرمایه‌گذاری و با همکاری دفتر بازرگانی اسپانیا در دوحه و برند ملی Alimentos de España برگزار می‌شود، بخشی از کمپین جهانی Spain Food Nation است و نخستین حضور رسمی و متمرکز برندهای گورمه اسپانیایی در بازار قطر به شمار می‌رود.



🎯 این جشنواره فرصتی  برای فعالان حوزه غذا، واردکنندگان، توزیع‌کنندگان و علاقه‌مندان به محصولات خوراکی اسپانیایی است تا با طیفی از برندهای باکیفیت – شامل فرآورده‌های گوشتی حلال، پنیر مانچگو، روغن زیتون فرابکر و دیگر محصولات اصیل – از نزدیک آشنا شوند.

doha@comercio.mineco.es
https://www.foodswinesfromspain.com/en/upcoming-events/trade-shows-detail-three/eat-spain-drink-spain-qatar-2025


به امید بهروزی

دبیرخانه اتاق مشترک


تاریخ خبر: 14040431
وبینار انرژی‌های نو
با هماهنگی موسسه تجارت خارجی اسپانیا برگزار می نماید: وبینار فرصت های کشور اسپانیا در زمینه صنایع دارویی
گزارش اسپانیا؛ صعود سریع در صحنه استارتاپی اروپا منتشر شد
درخواست ارسال اطلاعات غرفه‌های نمایشگاهی اعضا - مرداد 1404
بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی