پنج شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۳
EN/ES
فارسی



ملاقات با شرکت اسپانیایی فعال در زمینه انواع یخچال‌های فروشگاهی- آبان 1403
یکی از شرکت های پیشرو اسپانیایی در زمینه انواع یخچال‌های فروشگاهی، هتلی، رستورانی، سوپرمارکتی، یخچ...
اسپانیا بازیگر کلیدی در عرصه اقتصاد جهانی
اسپانیا : پلتفرمی جهانی برای تجارت و سرمایه گذاری بین المللی آنچه در این webzin آمده است: ...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

ايران در عرصه نانوتكنولوژي رتبه دوازدهم دنيا را دارد

استاد دانشگاه ايلينويز: ايران در عرصه نانوتكنولوژي رتبه دوازدهم دنيا را دارد

مشهد_ استاد دانشگاه ايلينويز در شيكاگو، در دومين همايش كاربردي نانوتكنولو‍ژي در علوم، مهندسي و پزشكي گفت: ايران در عرصه نانوتكنولوژي رتبه دوازدهم را در بين ساير كشورهاي جهان دارا است.

پروفسور علي منصوري دوشنبه شب در جريان اين همايش در دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد افزود: اين در حالي است كه تا چهار سال پيش جايگاه ايران در دنيا در رتبه بيست و چهارم قرار داشت.
استاد دپارتمان مهندسي نانو و مهندسي شيمي و فيزيك در دانشگاه ايلينويز، اظهار داشت: دستيابي به جايگاه دوازدهم دنيا در دانش نانوتكنولوژي و كاربرد آن كار دشواري است كه خوشبختانه دانشمندان ايراني فقط در مدت چهار سال به اين مهم دست يافته اند.
پروفسور منصوري همچنين سطح مقالات ارائه شده به همايش كاربردي نانوتكنولو‍ژي در علوم، مهندسي و پزشكي در مشهد را در حد بسيار بالا و مطلوب ارزيابي و بيان كرد: در عرصه نانوتكنولوژي دانشمندان جوان و توانمند متعددي در ايران فعال هستند كه بايد فضا را براي حضور و فعاليت آنان بيش از پيش فراهم كرد.
استاد دانشگاه ايلينويز در آمريكا گفت: دانش نانو در عرصه هاي مختلف قابليت استفاده را دارد كه مهمترين موضوع استفاده از نانوتكنولوژي در عرصه پزشكي و درمان سرطانهاي مختلف است.
وي اظهارداشت: يكي از مشكلاتي كه جهت فعاليت در عرصه نانو از سوي دانشجويان مطرح مي شود امكانات و تجهيزات است كه متوليان امر بايد در اين راستا به منظور ارتقاء جايگاه ايران تلاش كنند.
پروفسور منصوري گفت: ارتقا رتبه ايران در عرصه دانش نانو با تلاش دانشمندان و اساتيد اين عرصه در كشور انجام گرفته و براي حفظ و ادامه پيشرفت در اين عرصه نيازمند حضور فعال نسل جوان هستيم.
دبير همايش كاربردي نانوتكنولو‍ژي در علوم، مهندسي و پزشكي نيز گفت: 320 مقاله از سراسر كشور به دبيرخانه همايش رسيد كه از اين تعداد 177 مقاله جهت ارائه پذيرش شد.
فاطمه بامحرم افزود: از اين تعداد 93 مقاله به صورت سخنراني و 84 مقاله به صورت پوستر پذيرفته شده است.
وي گفت: نانوبيوتكنولوژي، نانوساختارها، نانوكامپوزيتها، نانوالكترونيك، نانومكانيك، نانوحسگرها، نانوكاتاليزور، نانو در پزشكي، نانورايانه ها، نانومغناطيس و نانولوله از محورهاي اين همايش دو روزه است.
دومين همايش ملي كاربردهاي نانوتكنولوژي در علوم پايه، مهندسي و پزشكي با حضور استاداني از دانشگاههاي آمريكا، اروپا، تركيه و ايران برگزار شده است.ك/3


تاریخ خبر: 13900227
دیدار هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با سفیر اسپانیا در ایران- مهر 1403
راهنما و دستورالعمل نحوه دریافت لیست حقوق، دستمزد و پرداخت حق بیمه جاری
هیئت تجاری اسپانیا در نمایشگاه بیوتی‌ورلد خاورمیانه2024
ثبت‌نام، ارزیابی و انتخاب صادرکننده نمونه ملی سال 1403
راهنمای تجارت با اسپانیا 2024
آرشیو
 
 



Contact us
Tel / Fax: +9821-88381350
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید




تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی