یکشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



مجمع عمومی عادی اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا برگزار می گردد
آگهی دعوت مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به شماره ثبت 47263 و شناسه...
شرکتهای حاضر در نمایشگاه دارویی بارسلون INFARMA 2025
نمایشگاه اینفارما 2025 که یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت داروسازی در اروپا به شمار می‌رود، طی رو...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

ايران مقام دوم منطقه را در وسعت سطح زير كشت گندم دارد.

 

تبريز- هماهنگ كننده برنامه هاي ICARDA ( مركز بين المللي تحقيقات كشاورزي در مناطق خشك) در ايران گفت: كشور ما در رابطه با سطح زير كشت گندم مقام دوم منطقه غرب آسيا، شمال آفريقا و آسياي ميانه را پس از تركيه به خود اختصاص داده است.

محمدحسن روزي طلب در حاشيه برگزاري سمپوزيوم منطقه اي گندم هاي زمستانه در تبريز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در سال هاي گذشته در پي مشكلات ناشي از خشكسالي و كاهش كشت گندم ديم در ايران، ارقام بسيار خوب گندم كه نسبت به خشكي و شوري مقاوم هستند در كشور توليد شد.
وي اظهارداشت: چهار ميليون هكتار از اراضي كشت گندم جهان در اختيار ايران است كه در نوع خود كم نظير است.
وي افزود: استفاده از روش هاي نوين در كشت گندم به ويژه استفاده از ارقام مقاوم به خشكي و سرما و استفاده از روش هايي جهت افزايش بهره روي و كاهش تلفات ناشي از تغييرات اقليمي مي تواند كشت ديم ايران را بيش از پيش توسعه دهد.
روزي طلب يادآور شد: گردهمايي محققان برجسته كشورهاي منطقه در سمپوزيوم گندم هاي زمستانه، فرصت مناسبي براي ايران فراهم آورده تا در كنار انتقال تجربيات با ارزش خود به اين كشورها، از يافته هاي جديد آنها در جهت رفع چالش هاي پيش روي اين حوزه استفاده كند.
اولين سمپوزيوم منطقه اي گندم هاي زمستانه با حضور كارشناسان 11 كشور جهان و با شركت 25 مركز تحقيقات كشاورزي از چهارم تا ششم تيرماه جاري در تبريز برگزار مي شود.


تاریخ خبر: 13900405
بازدید نایب رئیس اتاق مشترک ایران و اسپانیا از غرفه شرکت‌های عضو در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
حضور نماینده رسمی اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا در پاویون ایران- Andalucía TRADE GLOBAL 2024
هم‌افزایی بین‌المللی در مسیر توسعه روابط ایران و اسپانیا
گزارش حضور اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا در نمایشگاه بین‌المللی IMEX Barcelona 2025
یوتیوب یررسی تأثیر اقدامات تجاری جدید ایالات متحده و نحوه استفاده از ابزارهای تحلیل بازار ITC
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی