یکشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



مجمع عمومی عادی اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا برگزار می گردد
آگهی دعوت مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به شماره ثبت 47263 و شناسه...
شرکتهای حاضر در نمایشگاه دارویی بارسلون INFARMA 2025
نمایشگاه اینفارما 2025 که یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت داروسازی در اروپا به شمار می‌رود، طی رو...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

در اعتراض به كشاورزان فرانسوي

كشاورزان اسپانيايي اتوبان 7 كاتالونيا را مسدود خواهند كرد
مادريد- كشاورزان اسپانيايي در اعتراض به حمله كشاورزان فرانسوي به محموله ميوه و تره بار اسپانيايي، تصميم گرفته ا‌ند كه در روز هاي آينده اتوبان 7 ايالت كاتالونيا بين دو كشور را مسدود كرده و در برگشت مسافران فرانسوي از تعطيلات اختلال ايجاد كنند .
بنا بر گزارش ايرنا ، كشاورزان معتقدند كه مشكل آنها ، مشكل نظام و دولت است و دولت اسپانيا هيچ عكس العملي نسبت به حملات فرانسوي ها به محموله هاي مذكور نشان نداده است .
به رغم اينكه نمايندگي دولت در ايالت كاتالونيا به كشاورزان گفته است كه دولت فرانسه متعهد شده كه با رفتار خشونت آميز و حملات كشاورزان فرانسوي مبارزه سختي خواهد كرد اما كشاورزان اسپانيايي ضمن تروريستي تلقي‌ كردن رفتار فرانسوي ها ، مي‌ گويند كه انتقام خواهند گرفت و فرانسوي ها را نقره داغ خواهند كرد .
اتحاديه كشاورزان تصريح مي‌ كند كه دولت مركزي و وزارات كشاورزي اسپانيا سالهاست كه از منافع كشاورزان اسپانيايي دفاع نمي‌ كنند و همه راه هاي قانوني‌ به انتها رسيده و فقط راه انتقام جوئي باقي‌ مانده است .


تاریخ خبر: 13900613
بازدید نایب رئیس اتاق مشترک ایران و اسپانیا از غرفه شرکت‌های عضو در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
حضور نماینده رسمی اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا در پاویون ایران- Andalucía TRADE GLOBAL 2024
هم‌افزایی بین‌المللی در مسیر توسعه روابط ایران و اسپانیا
گزارش حضور اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا در نمایشگاه بین‌المللی IMEX Barcelona 2025
یوتیوب یررسی تأثیر اقدامات تجاری جدید ایالات متحده و نحوه استفاده از ابزارهای تحلیل بازار ITC
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی