یکشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۴
EN/ES
فارسی



مجمع عمومی عادی اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا برگزار می گردد
آگهی دعوت مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا به شماره ثبت 47263 و شناسه...
شرکتهای حاضر در نمایشگاه دارویی بارسلون INFARMA 2025
نمایشگاه اینفارما 2025 که یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت داروسازی در اروپا به شمار می‌رود، طی رو...


اسپانیا

ایران

 
اخبار اتاق ایران و اسپانیا

ايران؛ سومين مركز جراحي كاشت حلزون در جهان

تهران -دبيرعلمي دومين كنگره بين‌المللي كاشت حلزون شنوايي گفت : سومين مركز عمل جراحي كاشت حلزون در جهان در ايران است و در سالهاي اخير بيش از 4000 هزار كاشت حلزون در ايران انجام شده است .
به گزارش ايرنا ،‌ دكتر احمد دانشي در حاشيه دومين كنگره بين‌المللي كاشت حلزون شنوايي و علوم وابسته در جمع خبرنگاران افزود : هم اكنون حدود 10 مركز در ايران عمل كاشت حلزون شنوايي را انجام مي‌دهند كه اين مراكز در بيمارستان‌هاي اميراعلم و حضرت رسول(ص) دانشگاه علوم پزشكي تهران ، بيمارستان بقيه‌الله‌الاعظم سپاه و بيمارستان لقمان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي قرار دارند.
وي به شهرستانها نيز اشاره كرد و گفت :بيمارستان خليل دانشگاه شيراز و بيمارستان‌هايي در تبريز و اصفهان و در آينده نيز در يزد و اهواز عمل كاشت حلزون انجام خواهد شد.
دانشي خاطر نشان كرد : جراحي كاشت حلزون شنوايي در سن پنج سالگي يه بالا چندان براي بيماران نمي تواند موثر باشد و در ايران بسياري از بيماران به علت محدود بودن تعداد پروتز شانس تحت عمل جراحي قرار گرفتن را از دست مي‌دهند.
دبير علمي دومين كنگره بين المللي كاشت حلزون اظهار داشت :بودجه30 ميليون دلاري خريد پروتز كاشت حلزون كه رييس جمهوري در نظر گرفته بود هنز تخصيص نيافته است و اگر اين بودجه تامين شود ديگر هيچ بيماري در نوبت عمل جراحي كاشت حلزون نمي ماند.
وي با بيان اينكه كمبود پروتز در كشور اشاره كرد و گفت : به دليل اينكه پروتر هزينه زيادي دارد و اين پروتز ها از كشورهاي ديگر وارد مي شود و كمبود پروتزها تعداد عمل جراحي كاشت حلزون محدود است.
رييس كميته كاشت حلزون شنوايي كشوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي افزود :كيفيت شنوايي پس از انجام عمل كاشت حلزون به حالت طبيعي نزذيك است و با گذشت زمان نيز كيفيت صداها بهتر مي شود .
دانشي گفت : در اين كنگره حدود 40 سخنران از كشورهايي مانند آمريكا، بلژيك، اتريش، تركيه، مصر، اردن، اسپانيا، آلمان و فرانسه در اين رويداد علمي حضور دارند.


تاریخ خبر: 13900728
بازدید نایب رئیس اتاق مشترک ایران و اسپانیا از غرفه شرکت‌های عضو در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
حضور نماینده رسمی اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا در پاویون ایران- Andalucía TRADE GLOBAL 2024
هم‌افزایی بین‌المللی در مسیر توسعه روابط ایران و اسپانیا
گزارش حضور اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا در نمایشگاه بین‌المللی IMEX Barcelona 2025
یوتیوب یررسی تأثیر اقدامات تجاری جدید ایالات متحده و نحوه استفاده از ابزارهای تحلیل بازار ITC
آرشیو
 
 



Contact us
Tel: +9821-88345734
Fax: +9821-88345736
Email : info@isbc.ir     iranandspain@gmail.com
 پس از ارسال ایمیل حتما با دبیرخانه اتاق مشترک
 تماس بگیرید و از رسیدن پیام خود مطمئن شوید





تذكر مهم اتاق بازرگانی ایران واسپانیا به فعالان اقتصادي
 اين اتاق در خصوص سوء استفاده از نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا درخصوص اعزام هيأت‌هاي بازرگاني و برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی به عموم فعالان اقتصادي در اين باره هشدار داد كه شرح كامل آن در ادامه مي‌آيد: بارها ديده شده است كه اشخاص حقيقي يا حقوقي با عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا، اقداماتي مي‌كنند كه لزوماً مورد تأييد اتاق نيست. برهمين اساس شايسته است در مورد اصالت و صحت، فراخوان‌هاي مختلفي كه به منظور اعزام هيأت‌هاي بازرگاني بخش‌ خصوصي به خارج از كشور، ميزباني هيأت‌هاي تجاري در ايران، صدور ويزا و خدمات مسافرتي، برگزاري همايش‌هاي مختلف و مانند آن، تحت نام اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا يا به‌عناوين ديگر و يا با ادعاي همكاري اتاق منتشر مي‌شود، از دبیرخانه اتاق، استعلام شود.البته سوء استفاده از عنوان اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا نيز قابل پي‌گيري حقوقي است.
EN/ES - فارسی - عضویت - ورود اعضاء
نظر خواهی و پیشنهادات - عضویت در سایت - تماس با ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به اتاق بازرگانی ایران و اسپانیا می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است!
طراح: روزبهان یوسفی