اطلاعیه های اتاق ایران و اسپانیا
نخستین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با حضور شرکت های داخلی و خارجی برگزار می شود.
تاریخ برگزاری : 4 تا 7 مهرماه 1391
تهران - نخستین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با هدفارایه جدیدترین دستاوردهای تشخیصی و درمانی قلب و عروق و با رویکرد توجه بیشتر بهطب پیشگیری 4 تا 7 مهر ماه در مرکز همایش های بین المللی رازی تهران برپا می شود.
به گزارش انجمن جراحانقلب و عروق ایران ، دکتر علیرضا علیزاده قویدل دبیر این کنگره با اعلام خبر فوقگفت: این کنگره با همکاری انجمن های جراحی قلب، قلب و عروق ایران، بیهوشی قلب وانجمن علمی داروسازان ایران برگزار می شود.
وی ادامه داد: ارتقاء سطح علمی متخصصان رشته های مختلف مرتبط با قلب و عروق وتبادل نظر و تجربیات پزشکان وپرستاران در سطح ملی و بین المللی از دیگر اهداف اینکنگره محسوب می شود .
علیزاده قویدل اظهار داشت :در این کنگره تازه هایی در زمینه بیماری های عروقکرونر، بیماری های دریچه قلب،نارسایی قلب، بی نظمی ( آریتمی) های قلبی و روش هایتشخیصی از قبیل اکوکاردیوگرافی، سیتی اسکن و MRI قلبی ارایه خواهد شد.
دبیر نخستین کنگره مشترک قلب و عروق ایران افزود: روش های مختلف درمان اعم ازروشهای جراحی و شیوه های کم تهاجمی، درمان های طبی ، روش های درمانی مداخله ای ازطریق پوست و نحوه مراقبت های پرستاری و نوتوانی که پس از جراحی قلب انجام می شوداز دیگر مباحثی است که در روزهای برگزاری کنگره به متخصصان مطرح خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد :همزمان با برپایی این کنگره، دستورالعمل(گاید لاین) کشوریپرفشاری خون معرفی شده و مورد بحث قرارخواهد گرفت .
علیزاده قویدل همچنین از حضور 26 میهمان خارجی از کشورهای مختلف جهان در این کنگرهخبر داد و گفت: این کنگره با حضور میهمانانی از کشورهای امریکا، انگلستان، آلمان،فرانسه،اسپانیا، بلژیک،ایتالیا، هلند، سوئد، ترکیه، مجارستان و اوکراین برپا می شودکه حضور میهمانان خارجی در این کنگره سبب آشنایی آنان با پیشرفت های درمانی وقابلیت های علمی کشورمان خواهد شد.
وی افزود: جراحان قلب و عروق، متخصصان قلب و عروق، متخصصان بیهوشی قلب، پرستارانقلب، فیزوتراپیست های قلب، پرفیوژنیست ها(تکنسین های پمپ قلبی- ریوی) وداروسازان،گروه های هدف این کنگره را تشکیل می دهند.
دبیر نخستین کنگره مشترک قلب و عروق ایران اظهار داشت: متخصصان داخلی، بیهوشی،جراحی و پزشکان عمومی از دیگر مخاطبان این کنگره هستند.
وی گفت: از آنجا که در سال های گذشته چندین کنگره قلب و عروق در زمینه های جراحی،داخلی و بیهوشی برگزار می شد، برگزار کنندگان این کنگره بر آن شدند تا نسبت بهتجمیع و برگزاری یک کنگره مشترک سالیانه اقدام کنند که در آن صاحبنظران مختلف درزمینه قلب و عروق به جای شرکت در کنگره های مختلف و پراکنده بتوانند اطلاعات وتجربیات خود را در یک اجتماع علمی بزرگتر به اشتراک گذارند.
علیزاده قویدل افزود: همزمان با برپایی این کنگره، نمایشگاه جانبی در زمینهتجهیزات و وسایل تشخیصی، درمانی و دارویی قلب و عروق ونشریات علمی مرتبط نیزبرگزار می شود.
تاریخ خبر: 13910705
مجمع عمومی عادی اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا 24 تیرماه برگزار می گردد
نوبت اول مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق مشترک 20 خرداد برگزار می گردد.
تفاهمنامه همکاری با شرکت اسپانیایی Nexara Future Spain
هشدار مهم درخصوص کلاهبرداریهای مرتبط با اقامت، پذیرش دانشگاه و انتقال پول به اسپانیا
مجمع عمومی عادی اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا برگزار می گردد
آرشیو
|